Ștefănel – Dan MARIN

Vicepreședinte - Departament comunicații și tehnologia informației

44 de ani, București,Vicepreședinte Partidul Mișcarea Populară și Președinte al filialei PMP sector 4.

Este licențiat în administrație publică la Facultatea de Științe Politice și Administrație Publica, a Universității București (1999) și absolvent al Colegiului Național de Afaceri Interne (2018).

A fost consilier general în cadrul Consiliului General al Municipiului București (2012-2016), Primar General Interimar (2015) iar în prezent este consilier local în cadrul Consiliului Local al sectorului 4 al Municipiului București (2016-2020). A lucrat ca antreprenor în domeniul construcțiilor, în prezent fiind manager la o companie privată.

Profesionist în administrația publica, a inițiat numeroase proiecte legate de infrastructura publica (Ex. Supralargire Sos.Turnu-Măgurele și Sos. Luica, sectorul 4) în prezent demarând proiecte legate de mediu și siguranța publica.(Ex.Montare camere de luat vederi în fiecare loc de joaca pentru copii cât și în toate Intersecțiile semaforizate din sectorul 4)

Contact

Aveți o opinie personală, un sfat, un gând pentru România, o dorință de mai bine? Vreți să vă țin la curent cu ultimele noutăți din activitatea mea? Lăsați-mi aici datele dvs. de contact și vă voi răspunde imediat și ori de câte ori va fi nevoie.

Scurt și la subiect